tag:blogger.com,1999:blog-6044678303102147574.post860522209554943713..comments2023-08-07T17:37:12.708+02:00Comments on mmm-vin: Klockorna stannadeMMMhttp://www.blogger.com/profile/08216903338163189620noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6044678303102147574.post-64337725754711917162010-03-07T16:52:33.268+01:002010-03-07T16:52:33.268+01:00När vit Hermitage är bra är det så enormt bra men ...När vit Hermitage är bra är det så enormt bra men alltför ofta smakar det mest äppelskrutt. <br />Kul för dig att ha fått en perfekt flaska, man blir lite avis.Korkdragarenhttps://www.blogger.com/profile/02247859384369221872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6044678303102147574.post-76091554312346378762010-03-03T20:57:20.113+01:002010-03-03T20:57:20.113+01:00Vilken fin blogg du har! Ta gärna en titt på min m...Vilken fin blogg du har! Ta gärna en titt på min med, om du har tid :)Veroniquehttp://www.improveme.se/veroniquenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6044678303102147574.post-51634221479431211922010-03-02T18:08:31.422+01:002010-03-02T18:08:31.422+01:00Normalt brukar vit Hermitage innehålla en blandnin...Normalt brukar vit Hermitage innehålla en blandning av Marsanne och Roussanne, men l´Orée innehåller 100% Marsanne (fick kolla upp det). <br /><br />Detta var den sista av Aldo Conterno 1999-flaskorna (av fyra). De har alla varit ganska lika. Inköpta i andrahand på vinforum och det är möjligt att gubben hade misshandlat dem (men jag lutar år en ganska svag årgång).MMMhttps://www.blogger.com/profile/08216903338163189620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6044678303102147574.post-48243552251444426812010-03-02T17:57:13.025+01:002010-03-02T17:57:13.025+01:00Upplys en mindre vetande: är Chapoutieren till del...Upplys en mindre vetande: är Chapoutieren till del eller månne 100% viognier?<br /><br />1999 Conterno-Bussia som är tunn och på kanten till övermogen känns nästan som ett skyltfönsterex?<br /><br />Häftig samling viner!<br /><br />/PatrikItalienska vinerhttps://www.blogger.com/profile/09222807655446757594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6044678303102147574.post-61359746789869473422010-03-01T22:35:50.113+01:002010-03-01T22:35:50.113+01:00Hej!
Det är kanske inte så mycket att kommentera (...Hej!<br />Det är kanske inte så mycket att kommentera (och jag inte så snabb i kommentarstrådarna själv). Många av vinerna var "off-vintage" och var möjligen kombinerat korkskadade och övergamla. Margauxen var i alla fall från en av de sämsta årgångarna på 1900-talet... La Mission var bara lätt skadat, vissa märkte det inte alls. Jag tyckte det var rätt tydligt dock.<br /><br />Jag har också varit lite skeptisk till vita Rhôneviner viner, men oj oj vad bra Chapoutier var. Det hade nog kunnat omvända den största skeptiker. Det är ju bara attans att man måste vänta 20 år på flaskorna att nå perfektion.MMMhttps://www.blogger.com/profile/08216903338163189620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6044678303102147574.post-31633419275736130632010-03-01T20:14:41.118+01:002010-03-01T20:14:41.118+01:00Vilka viner! och så få kommentarer... ;) korkade v...Vilka viner! och så få kommentarer... ;) korkade viner är bland det värsta som finns, alla förväntan går ur en på en sekund. Trist att läsa! Väldigt kul med den vita rhonen, gillar inte dessa viner alls (feta och för låg syra och lite slappa), men har i för sig aldrig provat en sådan gammal årgång!Birkhttps://www.blogger.com/profile/01236965278524858671noreply@blogger.com